sleutelservice

Bent u een fietssleutel kwijt? Bestel online een nieuwe sleutel.

Bij aankoop van een fiets krijgt u altijd twee sleutels. Raakt u een fietssleutel kwijt, bestel dan gelijk een nieuwe sleutel.
Het is niet alleen altijd handig om een extra fietssleutel te hebben; als uw fiets wordt gestolen, heeft u ook 2 originele sleutels nodig voor de verzekering.

Bestel hier een nieuwe fietssleutel van Abus, Axa-Basta of Trelock

U kunt hier online een originele fietssleutel bijbestellen voor fietssloten van Abus, Axa-Basta en Trelock. Voor een sleutel van een fietsslot van een ander merk, kunt u bij ons in de winkel informeren naar de mogelijkheden.

Om te kunnen bestellen heeft u het juiste sleutelnummer nodig. U vindt het sleutelnummer altijd op de (reserve)sleutel, uw garantiekaart of op de polis van uw fietsverzekering. Het nummer bestaat uit cijfers en/of letters.

Is uw fiets verzekerd tegen diefstal?
Heeft u een sleutel bijbesteld en heeft u een fietsverzekering? Geef dit dan direct aan de verzekeringsmaatschappij door. Bij diefstal van uw fiets moet u namelijk twee originele fietssleutels aan de verzekeringsmaatschappij kunnen overleggen. De reservesleutel die u ontvangt, is gemerkt met een C van “copy”.

Zet je fiets op slot met 2 sloten, met maar 1 sleutel
Bij veel ringsloten kunt u een insteekkabel gebruiken. Met zo’n insteekketting kunt u uw fiets ergens aan vastzetten. Handig; u heeft maar 1 sleutel nodig voor beide sloten.

sleutels